S’inicia la inscripció per a l’Escoleta de Pasqua a Moncofa

]L’Ajuntament de Moncofa organitza l’Escoleta de Pasqua des de l’11 fins al 14 d’abril. Una escoleta plena d’activitats perquè els xiquets i xiquetes d’edats entre 3 i 12 anys, és a dir, escolaritzats en les etapes de segon cicle d’educació infantil o educació primària, gaudisquen durant aquests dies d’un oci i temps lliure educatiu i saludable. Així, des del dimarts dia 11 d’abril fins al divendres 14 les famílies que ho desitgen podran tindre aquest servei municipal a la seua disposició.

La regidora de Joventut Mª Teresa Alemany destaca “que l’objectiu és facilitar la conciliació laboral d’aquelles famílies que necessiten tindre atesos i actius els seus fills i filles durant les vacances de Pasqua”.

L’horari de l’Escoleta de Pasqua és de 9 a 13 hores en el CEIP Científic Avel·lí Corma encara que a partir de les 8 del matí estarà oberta perquè els puguen deixar aquells pares i mares que hagen d’entrar a treballar abans de les 9.

Totes aquelles persones que estiguen interessades podran preinscriure els seus fills i filles del 14 al 21 de març en la web de l’Ajuntament: www.moncofa.com

El llistat definitiu d’admissió també es podrà consultar en la web de l’Ajuntament de Moncofa i en l’aplicació de Telegram, concretament en MoncofaConnecta el dia 23 de març.

Cal tindre en compte el següent procediment a seguir:

PRIMER FER LA PREINSCRIPCIÓ

Del 14 (a partir de les 9 hores) al 21 de març (fins a les 14 hores) es podrà accedir al següent enllaç per a fer la preinscripció: PREINSCRIPCIÓ ESCOLETA DE PASQUA

AVÍS IMPORTANT: ENCARA NO CAL PAGAR EL PREU DE L’ESCOLETA, FINS QUE NO ESTIGA EN EL LLISTAT D’ADMISSIÓ.

SEGON COMPROVAR EL LLISTAT D’ADMISIÓ:

EL 23 de març es publicarà el llistat de persones admeses i, si escau, la llista d’espera.

Els criteris d’admissió seran els següents:

  1. Empadronats en el municipi.
  2. Xiquets/tes no empadronats, però el pare/mare que ostenta la custòdia sí que ho està i durant l’activitat es troba amb ell/ella.
  3. Xiquets/tes no empadronats.

TERCER FORMALITZAR LA MATRÍCULA:

A partir del 24 de març i fins al 31 de març es podrà formalitzar la matrícula. Enguany el preu de la matrícula és de 20 euros. Les instruccions per a la formalització de la matrícula es publicaran el mateix dia que el llistat d’admissió.

AVIS IMPORTANT: ES FARÀ LA MATRICULACIÓ SEMPRE QUE EL XIQUET/A ESTIGA EN EL LLISTAT D’ADMISSIÓ.

Per a més informació podeu contactar amb el Departament de Joventut al telèfon 650081966 o en el correu electrònic joventut@moncofa.com