Joventut

Benvinguts/des a l’espai dedicat exclusivament a la joventut de Moncofa. Un espai on els joves de Moncofa podran gaudir de diferents àrees per poder desenvolupar les seves inquietuds, dubtes, projectes o qualsevol habilitat que pugui millorar la participació juvenil dins del municipi.

Des del Departament de Joventut treballem perquè cada jove sigui qui organitzi, gestioni i dinamitzi les polítiques de joventut. És a dir, que els/les joves de Moncofa siguin els que impulsin iniciatives, suggereixin com ha de funcionar tot allò que fa referència a la joventut i aprofitin els espais destinats per a ells i elles.

L´espai físic és l´Espai Jove que es troba al Local d´Associacions on cada dissabte podreu acudir per realitzar activitats i gaudir. L’Espai Jove és un centre dirigit especialment a tots els joves amb l’objectiu de fer arribar una informació plural, àmplia i diversificada, a més d’una atenció personalitzada.

Així mateix, podeu adreçar-vos al Dept. de Joventut on es desenvolupa el Servei d’Informació Juvenil i es troba a la Biblioteca Clara Campoamor, al 1er pis. Aquí recopilem, tractem, elaborem i difonem tota la informació que es genera a la societat i que pot ser d’interès per a tu, on sereu atesos per la nostra tècnica especialitzada

T’oferim informació i assessorament sobre temes com:

oposicions

organismes i adreces d'interès

premis i concursos

sexualitat

lleure: lleure i temps lliure

turisme i viatges

habitatge

voluntariat

activitats culturals

associacionisme juvenil

beques i ajuts

cursos

drogodependències

educació

informació sobre carnets: Carnet Jove, estudiant, etc.

ocupació

emissió de carnets d'alberguista

Horari

L´horari de l´Espai Jove és el dissabte de 17h a 20h.

D’altra banda, el Departament de Joventut obre de dilluns a dimecres al matí i de dijous a divendres a la tarda.

Podràs agafar cita per ser atès/da a través de Whatsapp o e-mail.

El nostre telèfon és 650 081 966 i el correu electrònic:

joventut@moncofa.com

També pots trobar-nos a Instagram o Facebook: @joventutmoncofa