Últimes hores per a inscriure’s en la VI Mitja Marató de Moncofa

Fins a les 14 h de demà divendres 22 de setembre es podran formalitzar les inscripcions per a participar en la sisena edició de la VI Mitja Marató de Moncofa. Este esdeveniment esportiu se celebrarà el diumenge 24 a partir de les 9 h, quan els i les esportistes isquen des de la plaça Constitució, enfront del consistori. De moment són 160 les persones inscrites per a recórrer els 21 km d’este circuit semiurbà que presenta un desnivell moderat perfecte per a batre marques i registres.

“Esta competició s’està convertint en un referent esportiu any rere any. Comptem amb un gran equip de col·laboradors com Dietbox, el nostre principal patrocinador, o l’Associació del Càncer local i el Club de la Petanca, que ens permeten, entre altres accions, tindre punts d’avituallament cada 5 km en el recorregut. A més, la seguretat del públic i dels participants estarà garantida amb cossos policials, Protecció Civil i dues ambulàncies medicalitzades preparades per a qualsevol intervenció”, ha explicat Arancha Igual, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Moncofa.

Per a esta prova, que abraça durant gran part de la seua recorregut el litoral mediterrani, s’han confeccionat samarretes commemoratives que es proporcionaran a tots els i les participants. D’altra banda, en el poliesportiu municipal s’han habilitat dutxes per a usar en finalitzar la competició. Esta carrera tanca el circuit de proves populars de Moncofa, una proposta del consistori que uneix l’activitat esportiva com a fórmula d’oci per a aconseguir un estil de vida saludable i la promoció de tots els tipus d’esport.