Nova programació de Joventut: ESPLAI DELS DIVENDRES

L’Ajuntament de Moncofa, des de la Regidoria de Joventut, posa en marxa l’Esplai dels Divendres una activitat gratuïta per als xiquets i xiquetes d’11 i 12 anys els divendres a la vesprada.

La regidora de Joventut, M. Teresa Alemany, destaca que podran divertir-se aprenent amb altres xiquets i xiquetes de la seua edat aspectes tan importants en el seu desenvolupament com els hàbits saludables, les habilitats de participació, educació emocional i educació en valors gaudint de jocs, tallers, manualitats i altres activitats, acompanyats d’un equip de monitors/es, mentre les famílies poden conciliar el temps personal, familiar i laboral.

L’activitat començarà el divendres 24 de febrer fins al mes de juny en l’Espai Jove del Local d’Associacions en horari de 17 h a 19.30 h.

Per a inscriure’s poden acostar-se presencialment a l’edifici de la biblioteca, o de manera telemàtica en el següent formulari https://moncofa.com/esplai-dels-divendres/

El període d’inscripció estarà obert fins al dia 21 de febrer. Les places són limitades per ordre d’inscripció i l’activitat estarà subjecta a un mínim d’inscripcions per a la seua realització. Es comunicarà als participants la seua admissió en l’activitat el dia 22 de febrer.

Més notícies d'interés