Moncofa vorà incrementada la freqüència del bus a Castelló abans de final d’any

  • La línia aplegarà a l’UJI de dilluns a divendres
  • S’ha demandat un servei que unisca la població amb l’estació de RENFE

En la reunió mantinguda entre l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, el regidor de Mobilitat Urbana, Luís Ángel Agreda, i el secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, Vicente Dómine Redó, s’ha abordat els problemes de transport i comunicació del municipi.

La Generalitat Valenciana posarà en marxa la nova línia Platja Moncofa – Castelló abans de final d’any, amb cinc expedicions de dilluns a divendres (tres de matí i dos de vesprada) que en dies lectius arribarà fins a l’UJI. Un servei que beneficiarà a estudiants i docents de la localitat que acudeixen fins al campus i que, a més de connectar la localitat de Moncofa amb Nules, Borriana i Castelló, comptarà amb l’habitual parada a l’Hospital de la Plana, servei molt demandat per la població.

En la reunió, els representants del municipi han sol·licitat també un servei que unisca la població amb l’estació de RENFE, a la qual cosa el secretari autonòmic, Vicente Dómine, s’ha mostrat molt receptiu i ha manifestat el compromís de la Generalitat Valenciana per a implantar, durant 2024 esta línia d’autobús per a possibilitar així el desplaçament en transport públic d’aquelles persones que viatgen en el ferrocarril i se’n pugen o s’aparen a Moncofa.

Tant l’alcalde com l’edil de transports han manifestat la seua satisfacció després de la trobada amb Dómine ja que des d’un primer moment ha apreciat la necessitat de dotar Moncofa amb les dos noves línies de transport. “Es tracta de connexions que estem demandant des de fa temps i ara ens han escoltat perquè siguen possibles”, han apuntat Wences Alós Valls i Luis Ángel Agreda.

Tant l’autobús fins a l’estació com la connexió amb l’UJI permetran reduir els temps per a tots els usuaris i, d’esta manera, fer més atractiu l’ús del transport públic.