Moncofa va obrir dimecres la preinscripció en l’Escoleta de Pasqua

– L’activitat, amb un preu d’inscripció de 20 euros, es durà a terme del 2 al 5 d’abril amb possibilitat de matinera

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Moncofa ha presentat l’Escoleta de Pasqua, prevista per als dies 2, 3, 4 i 5 d’abril, de 9 a 13 hores, en el CEIP Científic Avel·lí Corma. El preu de l’activitat és de 20 euros.

La preinscripció va començar el dia 21 a les 9 hores i s’estendrà fins al 29 de febrer a les 14 hores a través de l’enllaç https://moncofa.com/escoleta-de-pasqua-2024/. El consistori publicarà el 4 de març el llistat de persones admeses i, en cas d’haver-n’hi, la llista d’espera, així com les instruccions per a formalitzar la matrícula.

Els criteris d’admissió seran els següents: en primer lloc accediran els menors empadronats a Moncofa, seguits de no empadronats però el pare o la mare dels quals que tinga la custòdia durant l’activitat sí que ho està. Les places restants seran per a no empadronats.

En cas de necessitar el servei d’escoleta matinera, que estarà disponible de 8 a 9 hores, les famílies hauran de presentar certificat laboral del pare i de la mare. L’Ajuntament de Moncofa detallarà les instruccions per a formalitzar la matrícula, el termini de la qual anirà del 6 al 14 de març, a partir de la publicació del llistat d’admissió.

Més notícies d'interés