Moncofa tanca les festes amb 12500 assistents a la Fira del Llibre

-Èxit del cartell taurí i gran treball dels voluntaris

-Els actes del 600 aniversari del Desembarcament seguiran durant tot l’any

La Fira del Llibre ha sigut el multitudinari colofó a les festes de Moncofa. 12.500 persones han mostrat el seu interés per la literatura des de divendres fins a diumenge. L’alcalde, Wences Alós Valls, ha emfatitzat que “des de fa 10 anys hem impulsat este esdeveniment cultural que s’ha convertit en un referent de l’estiu per a veïns i visitants”. Més de 65 autors i autores han estat presents en un programa d’activitats on no han faltat presentacions, teatre, contacontes, tertúlies i recitals. Enguany l’Ajuntament ha redoblat el seu suport a l’esdeveniment amb l’adquisició dels estands on s’han situat les parades. Així llibreters, autors i expositors han gaudit d’unes millors condicions i s’ha millorat de manera notable la imatge del certamen literari.

A més de la Fira del Llibre, les celebracions en honor a Santa Maria Magdalena se salden amb una gran valoració del cartell taurí, que ha atret a milers d’aficionats fins a la localitat. Des del consistori s’ha destacat el paper dels voluntaris taurins que han contribuït a la seguretat de tots els espectacles.

L’Ajuntament ha manifestat el seu agraïment a tots els implicats en l’organització de les festes i a tots els que fan possible un ampli programa d’actes per a tots els públics i edats.

-600 aniversari del Desembarcament

Enguany ha tingut especial rellevància el 600 aniversari del Desembarcament de Santa Maria Magdalena, Festa d’Interés Turístic Provincial. En este sentit, des del consistori s’ha destacat l’elevada participació en el desembarcament. Durant tot l’any es programaran diversos actes relacionats amb este aniversari.

Ara la localitat se centra en tota la programació de “Moncofa, Mar d’Activitats” que ompli l’agenda cultural, esportiva, turística i d’oci durant tot l’estiu.

Més notícies d'interés