Moncofa rep l’ajuda de la maquinària de la Diputació per a netejar séquies i millorar camins

-Durant dos setmanes es reforça la labor desenvolupada pels empleats de l’atur agrari durant els mesos estivals

-La neteja permet millorar l’evacuació de la pluja i previndre la proliferació de mosquits

La maquinària de la Diputació de Castelló està reforçant les tasques que ja realitza l’Ajuntament en la neteja i condicionament de camins i séquies.

El regidor d’Agricultura, Francisco Alemany Sales, ha assenyalat que “ens està sent molt útil ja que serveix per a complementar el treball que hem realitzat en els últims dos mesos amb els treballadors i treballadores del conegut com a Pla Agrari”.

La maquinària permet aprofundir en la neteja de les séquies i les vores dels camins. Durant tot l’estiu, segons ha indicat Alemany, “ens esforcem a mantindre netes séquies i marges amb l’objectiu de permetre la correcta evacuació de l’aigua en episodis de fortes precipitacions. Moncofa té un terme municipal molt pla i és molt important que els sistemes de drenatge estiguen nets”.

A més a més, l’acció de la maquinària i les brigades de l’atur agrari permeten previndre que s’acumule aigua en séquies i altres punts del terme municipal. “D’esta manera també contribuïm a evitar que es reproduïsquen els mosquits”, ha apuntat Francisco Alemany Sales.

L’edil ha agraït l’esforç que es realitza des de la Diputació per a dotar els municipis amb esta maquinària que, si la contracta el consistori, suposaria una càrrega afegida a les arques municipals.