Moncofa remodela els parcs de la plaça dels Esports i camí de la Vilavella

  • Wences Alós Valls: “Hem fet una inversió important que posa en valor la zona verda pensant en gent de totes les edats”

L’Ajuntament de Moncofa continua treballant per a oferir als veïns i veïnes els millors serveis, així com les millors infraestructures possibles. En eixa línia acaba de remodelar el parc de la plaça dels Esports dotant-lo amb una gran figura central que està convertint-se en l’atracció dels més xicotets. En els últims dies esta plaça ja havia tingut algunes millores com és la realització d’un mural en el centre de transformació limítrof i l’embelliment de la paret del camp de futbol; no obstant això, la instal·lació d’esta gran figura, que representa el Ieti (el monstre de la neu), la introducció d’algun element nou i la renovació del sòl continu ha sigut molt ben acollida pels més menuts.

L’altre parc que també ha sigut remodelat estos dies ha sigut el del camí de la Vilavella on, a més d’instal·lar-se nous elements, també s’ha renovat el sòl continu.

No obstant això, estes actuacions no són les úniques que s’han realitzat en els últims mesos ja que fa unes setmanes es va instal·lar una pista antivandàlica multiesport (futbet i bàsquet) en l’avinguda Primer de Maig, la creació d’un xicotet parc en la plaça de la Bàscula i la instal·lació de taules de ping-pong i escacs al llarg del municipi.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha celebrat que “ja hem acabat les remodelacions de parcs que teníem planificades per a enguany amb una gran acceptació pels més menuts la qual cosa ens ompli de satisfacció i ens anima a continuar treballant per tota la població, com sempre hem fet”. I afig: “Amb això donem un fort impuls a la posada en valor de les nostres zones verdes, per a gaudi tant dels més xicotets, com dels joves i els majors”.

El màxim representant de l’equip de govern de Moncofa ha assenyalat que “estem fent un esforç continu per a la millora i manteniment de les infraestructures a l’aire lliure de la nostra població, per a ús i gaudi de tots els nostres veïns i veïnes”.

Wences Alós Valls, en esta mateixa línia, ha puntualitzat que “arrere queden els períodes en els quals els parcs estaven en molt mal estat. De fet, quan vam assumir les tasques de govern a Moncofa, fa ja més de set anys, vam haver d’assumir treballs urgents de reparació i arranjament de desperfectes. Ara, gràcies a la gestió econòmica de l’equip de govern i haver sanejat els comptes municipals, podem abastar obres de molt més calat”.

Cal tindre en compte que gràcies a l’eficaç gestió de l’equip de govern de Moncofa en el control dels comptes públics, l’Ajuntament ha pogut assumir la compra i manteniment d’instal·lacions i material de menor quantia, com són les taules de ping-pong o les taules d’escacs, juntament amb inversions de molt més import, com són la remodelació completa del parc infantil de la plaça dels Esports o la instal·lació de la pista d’esports antivandàlica en l’avinguda 1 de Maig. “Però per a tot això és fonamental tindre uns comptes sanejats, si no pot ocórrer com en el passat que no hi havia diners ni per a substituir els elements deteriorats pel pas del temps”, indica l’alcalde.