Moncofa reforça la temporada estival amb 56 contractacions i una inversió de 177.000 euros

– L’ Ajuntament crea brigades agràries i de neteja de les platges i reforça amb més personal els serveis socials , l’àrea esportiva i turisme L’

Ajuntament de Moncofa ha preparat la temporada d’ estiu amb 56 noves incorporacions a la plantilla municipal. Per això , s’han destinat més de 177.000 euros a conformar equips i dotar les places necessàries en plena temporada estival, quan Moncofa es converteix en un referent turístic i augmenta la seva població .

“Invertir en llocs de treball significa tenir major capacitat de resposta per solucionar problemes o millorar el servei als ciutadans , ja sigui en matèria turística o datenció social a les famílies. A Moncofa pensem en millorar la vida de veïns i veïnes , i per això comptem amb el personal necessari per quan més se’ls necessita ”, explica José María Andrés, regidor de Recursos Humans i Ocupació .

Així doncs, el consistori invertirà més de 100.000 euros en la contractació de 2 treballadors familiars , 2 monitors esportius , 1 informador turístic i 15 peons de neteja d’ espais públics locals . Places necessàries i demanades per les diferents àrees del municipi per reforçar els seus serveis . Per a una part d’ aquestes contractacions , el consistori ha accedit al Pla d’ Ocupació 2023 de la Diputació de Castelló i al Pla d’ Ocupació de la Generalitat.

De l’altra costat , el consistori ha format una brigada agrària que es dedicarà a la neteja i adequació dels camins rurals i sèquies municipals durant tot l’ estiu . Hi treballaran fins a 35 persones , en dues fases diferents : de l’1 al 30 de juliol seran 18 persones les que treballaran , període pel qual s’ha rebut una ajuda de 33.291, 72 euros; mentre que pel mes d’agost hi entraran 17 persones noves , amb una prestació econòmica de 30.381,54 euros. El consistori ha accedit a aquest programa de subvencions convocades per l’Estat, dins del conegut com a Atur Agrari .

– Policia local

De l’altra costat , la Policia Local comptarà amb un nou efectiu entre els seus files . Cobrirà una vacant que existia i reforçarà els dispositius de seguretat a la campanya d’estival. La seva contractació s’ha produït a partir de la borsa d’ ocupació pròpia del cos , i les seves funcions començaran al juliol .

Més notícies d'interés