Moncofa promociona un estil de vida saludable en xiquets amb sessions sobre mobilitat i educació postural

Moncofa, 27 de març de 2024.- Xiquets i xiquetes del CEIP Avel·lí Corma de Moncofa han participat en diversos tallers pràctics amb l’objectiu de fomentar un estil de vida saludable durant aquests dos últims dies. L’Ajuntament de Moncofa ha organitzat sessions a l’escola a partir de classes sobre mobilitat, educació postural i educació entorn de l’alimentació mitjançant desdejunis saludables.

D’altra banda, l’Associació Local Contra el Càncer de Moncofa va organitzar el dilluns un taller contra el tabaquisme, on es van exposar els hàbits i consells més productius per a deixar de fumar. La Sala de Cultura va acollir aquest acte que va comptar amb la col·laboració consistorial.

“Un estil de vida saludable, amb bons hàbits i una alimentació sana és la pedra angular per a un creixement recomanat i estable de xiquets i xiquetes. Volem ajudar en la seua salut i futur, mitjançant lliçons de professionals als qui els agraïm la seua dedicació i pedagogia”, ha explicat la regidora de Salut, Ilenia Begnozzi.

Més notícies d'interés