Moncofa promociona la Clemenules per a les 12 campanades

Ajuntament i cooperativa SOEX 2, amb la col·laboració de protecció civil, organitzen el repartiment els dies 29, 30 i 31

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Moncofa està desenvolupant entre el 29 de desembre i el 31 de desembre una campanya perquè les 12 campanades es mengen amb clemenules.

El regidor d’Agricultura, Francisco Alemany, ha explicat que “els dies 29, 30 i 31 de desembre repartim clemenules entre tots els veïns i veïnes de Moncofa perquè les 12 campanades la celebren amb el nostre producte estrella”.

Aquests tres dies, entre les 11.30h i les 13.30h, en els baixos de l’ajuntament, s’està repartint la clemenules. La iniciativa promoguda per l’àrea d’Agricultura i la cooperativa de Moncofa SOEX 2, compta amb la col·laboració de protecció civil, que participa en el repartiment de la clemenules.

“Menjar en el canvi d’any la varietat reina dels nostres camps, conreada pels nostres agricultors, és la millor manera de tenir sort i salut per a 2024. A més és la millor manera de defensar els nostres productes i la nostra agricultura artesana i sostenible” ha apuntat Francisco Alemany.

Més notícies d'interés