Moncofa presenta una completa agenda d’estiu amb festes, esport, cultura i diversió

  • Veïns i visitants poden consultar la programació estival en la web, les xarxes socials, l’Oficina de Turisme i altres espais municipals
  • La programació s’estén fins a setembre amb propostes per a tots els públics

L’estiu a Moncofa ha arrancat i per això s’ha preparat una agenda cultural i esportiva pensada per a tots els gustos i tots els segments d’edat que viuen en el municipi o el visiten. Durant el mes de juliol, agost i també al setembre l’Ajuntament promou un complet programa que comprén tornejos esportius, fires, rutes guiades que aborden el patrimoni cultural, jornades gastronòmiques, exposicions, la Fira del Llibre, actes solidaris, concerts, actuacions de màgia o teatres itinerants que recorreran el nucli de Moncofa i el grau.

“La programació que hem realitzat s’ha fet segons un criteri d’igualtat, perquè tothom, siguen quins siguen els seus gustos, puga gaudir de Moncofa des de molts punts de vista. Així, el veïnat i tot el turisme que acollim poden planificar des de ja el seu estiu en el municipi. A Moncofa apostem per oferir oportunitats d’oci, culturals i esportives a tothom”, ha explicat la regidora de Turisme i Cultura, Ilenia Begnozzi.

La confecció de tota l’agenda estival a Moncofa també comprén tots els actes i activitats en el marc de les festes patronals de Santa María Magdalena de juliol. Durant la setmana gran d’estes festes, que va del 21 al 29 de juliol, hi haurà festejos taurins, espectacles musicals en directe i exhibicions de pirotècnia. A més, es realitzarà, tal com marca la tradició, el desembarcament de la patrona, catalogada com una festa d’interés turístic provincial.

La festivitat de Sant Roc del mes d’agost també forma part d’esta agenda d’activitats. De l’11 al 19 d’agost es repetiran els actes taurins i altres espectacles.

El MAC, Moncofa al Carrer, és una altra cita ineludible amb màgia, teatre, i música entre el 20 i el 26 d’agost. Sense oblidar tampoc el cicle d’exposicions artístiques a les sales María Sorolla i Pleamar, amb artistes de primer nivell.

Ilenia Begnozzi ha apuntat que el consistori s’esforça perquè la programació s’estenga des de juliol fins a setembre a fi que veïns i visitants tinguen durant tota l’època estival una agenda completa, diversa i atractiva.

Tota la informació continguda en la planificació estival es pot consultar en la web municipal, les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Moncofa i també es pot trobar en format físic en l’Oficina de Turisme local i en altres instal·lacions municipals com el Poliesportiu o la Biblioteca.

Més notícies d'interés