Moncofa presenta un Nadal per a menuts i grans

– No falten les activitats culturals i esportives, i tampoc les més tradicionals com la Sant Silvestre, la Festa de Cap d’Any o la Cavalcada dels Reis Mags

Nadal a Moncofa va començar el 6 de desembre i s’allargarà fins al 5 de gener. “Hem creat una agenda pensada en tots els nostres veïns i veïnes, des dels xiquets més xicotets fins a les persones de major edat”, ha afirmat la regidora de Festes i Majors, Maria Teresa Alemany.

Les primeres activitats van arribar este dimecres, 6 de desembre, Dia de la Constitució, amb un acte institucional a les 13.45 h i un dinar per a les persones majors a les 14 h. Este mateix dia va començar el Nature Fest Moncofa, que va durar fins al dissabte 9. La plaça de la Constitució va acollir activitats infantils durant la vesprada. A més, tots els dies, a les 19.30 h, hi va haver tardeo. El dia 6 amb Gustavo Paradís, el 7 amb Patxi Ojana, el 8 amb Sonia i sus Secuaces i el 9 amb Los Manolos Plateados i el seu tribut a El Último de la Fila.

La Fira Nadalenca del Comerç se celebrarà del 15 al 17 de desembre. “A més de llocs de venda de productes, durant els tres dies els visitants a la plaça de la Constitució tindran l’oportunitat de participar i gaudir amb jocs infantils, tallers, contacontes, inflables o un tardeo”, ha ressaltat la regidora de Cultura i Comerç, Ilenia Begnozzi.

També hi ha cabuda per a activitats de caràcter educatiu, com és l’exposició ‘No em toques el whatsapp’ a la Biblioteca Municipal Clara Campoamor de l’11 al 22 de desembre i, “com els esports no podien faltar en la nostra programació, s’han organitzat activitats variades com l’Escola Esportiva de Nadal, complementària a l’Escola de Nadal, o la Travessia Hivernal amb eixida des de la platja del Grau”, ha destacat la regidora d’Esports i Educació, Arancha Igual, que ha afegit que, “tampoc podien faltar les carreres de Sant Silvestre per a acabar l’any de manera divertida”.

Els concerts de nadales; la visita del Pare Noel acompanyat de sorpreses i jocs; els espectacles musicals i de circ per a tots els públics; o la celebració de l’esperada Cavalcada dels Reis Mags i el Timeless Sound Fest Roscon 2024 per a tancar els festejos nadalencs en gran, són algunes de les activitats que formen part de l’agenda de Nadal de Moncofa. Tota la programació nadalenca de Moncofa pot consultar-se en les xarxes socials de l’Ajuntament.

Més notícies d'interés