Moncofa planteja a la delegada del Consell la necessitat d’agilitzar les obres de l’ambulatori i 2 línies per al nou col·legi

  • W. Alós Valls: “Espere que el nou Consell corregisca el maltractament patit per Moncofa per part de l’anterior administració autonòmica”
  • La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s’ha compromés a traslladar les necessitats del municipi, especialment les referents a les obres d’ampliació de l’ambulatori

La licitació urgent de les obres d’ampliació del centre de salut i 2 línies per al nou col·legi de la zona marítima són les dos principals demandes que ha plantejat l’Ajuntament de Moncofa a la nova delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, en la seua visita a la localitat.

“En la passada legislatura vam estar més de 500 dies sense resposta per part de la Conselleria d’Educació sobre el nou col·legi de la platja, quan ens va arribar el projecte era el mínim, una sola línia, Moncofa és una de les poblacions que més creix en els últims anys de la província de Castelló i el CEIP Avel·lí Corma està saturat”, ha apuntat l’alcalde, Wences Alós Valls que també ha recordat que “portem quasi 700 dies, dos anys quasi, esperant que s’executen les obres d’ampliació del centre sanitari amb l’ampliació de les instal·lacions i serveis que la població necessita.”

Wenceslao ha sol·licitat a Fabregat “que el nou Consell corregisca el maltractament patit per l’anterior administració autonòmica amb aquests dos projectes que són de vital importància per a la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i famílies”.

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s’ha compromés a traslladar les necessitats del municipi a les diferents conselleries de la Generalitat Valenciana per a atendre unes demandes que considera molt necessàries. Després de visitar l’ambulatori, ha assegurat que “posarem el nostre màxim esforç perquè l’ambulatori siga una realitat en aquesta legislatura. La salut i l’atenció als ciutadans de Moncofa és per a la Generalitat una prioritat absoluta”. La nova delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, té entre les seues funcions la de facilitar la relació de l’administració autonòmica amb les corporacions locals i els ciutadans de Castelló, per la qual cosa hui s’ha traslladat al municipi de Moncofa per a entrevistar-se amb el seu alcalde i recollir les principals reivindicacions. “Hem conegut de primera mà la situació tan precària en què el Govern del Botànic va deixar al municipi de Moncofa i treballarem decididament per a revertir la situació al més prompte possible”, ha assegurat Fabregat.

En estos moments del balcó de l’Ajuntament de Moncofa continua penjant una pancarta que reivindica la licitació i inici de les obres del centre de salut. Alós ha agraït la sensibilitat de Fabregat, ja que la seua visita a Moncofa serà una de les primeres que realitzarà a un ajuntament de la província per l’acabada de nomenar nova delegada del Consell a la província de Castelló.

Més notícies d'interés