Moncofa obri el consultori mèdic a la platja per a l’estiu

El consultori mèdic del Grau de Moncofa donarà servei durant tot l’estiu a veïnat i visitants de la localitat. D’esta manera, el servei mèdic estarà situat al carrer Almirall Cervera, 37 i estarà obert al públic des del dilluns 3 de juliol fins al 31 d’agost de 8 h a 15 h. Les consultes mèdiques es duran a terme de 9 h a 13.30 h de dilluns a divendres. L’Ajuntament de Moncofa posa a la disposició de la Generalitat Valenciana un ampli local i esta aporta el personal sanitari que estarà format per una plaça de metgessa, una d’infermera, una de zeladora i una altra d’auxiliar administrativa.

“D’esta manera s’augmenten les prestacions d’este servei bàsic i social per a garantir que tots els ciutadans i ciutadanes tinguen coberta una assistència mèdica ràpida i de qualitat. A l’estiu, el Grau de Moncofa experimenta un gran creixement de població”, ha expressat Ilenia Begnozzi, regidora de Salut de l’Ajuntament de Moncofa.

Esta ampliació estival d’atenció mèdica era major fa uns anys, quan en el Grau de Moncofa s’atenia també en les vacances de Pasqua. No obstant això, les retallades realitzades per la Generalitat Valenciana van donar lloc a la cancel·lació del servei a la primavera i, ara com ara, només està obert a l’estiu.

Més notícies d'interés