Moncofa: obert el termini per a presentar ofertes a l’obra de l’Espai Jove

  • La mateixa obra inclou una ampliació de l’arxiu municipal

El futur Espai Jove de Moncofa, que se situarà en dos edificis de propietat municipal com són l’rxiu i ‘la casa dels coloms’, pròxims al CEIP Avel·lí Corma, està cada vegada més a prop. “S’acaba d’obrir el termini per a optar a l’obra que dotarà als nostres joves d’un espai a la seua sencera disposició”, afirma l’alcalde, Wences Alós Valls.

L’actuació consistirà en la remodelació integral dels dos edificis per a convertir-los en un únic espai. Després de les obres, la planta baixa l’ocuparà l’arxiu municipal, ampliant així la instal·lació actual que es troba saturada, i la planta superior s’habilitarà per a la realització d’activitats juvenils.

“Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament s’està treballant en l’organització d’esdeveniments durant tot l’any i considerem que és fonamental disposar d’un espai adequat de reunió i diversió juvenil”, ressalta la regidora de Joventut Arancha Igual. Així mateix, Wences Alós Valls ha manifestat que “esta i altres actuacions són possibles gràcies a la millora de la situació econòmica del consistori”. Així les coses, el pressupost inicial de l’obra és de 266.518 euros.

De la mateixa manera, l’ampliació de l’arxiu municipal és fonamental, ja que s’ha quedat menut i “urgeix la necessitat d’ampliar-lo”.

Més notícies d'interés