Moncofa modifica les direccions dels carrers Nules, Borriana, Mestre Eugenio Marti i La Comuna per a optimitzar els recorreguts dins de la població

  • El canvi de direccions aplega després de la reforma de l’avinguda Ramón y Cajal que ara passa a ser d’una única direcció i compta amb un nou carril bici
  • Es creen eixos de circulació directes nord-sud, o sud-nord, evitant trajectes innecessaris

L’Ajuntament de Moncofa ha modificat les direccions de diversos carrers de la localitat, concretament els carrers Nules, Borriana, Mestre Eugenio Marti i La Comuna amb l’objectiu d’optimitzar els recorreguts i crear eixos de circulació que permeten travessar tot el municipi de nord a sud en línia recta, sense realitzar desviaments com succeïa fins hui.

El regidor responsable de Seguretat Ciutadana, José María Andrés Alós, ha explicat que “gràcies a l’estudi que ha realitzat la policia local sobre les direccions i recorreguts dels vehicles hem procedit a fer els canvis de direccions. Amb estes modificacions hem aconseguit crear eixos de circulació directes nord-sud, o sud-nord, evitant trajectes innecessaris, estalviant distàncies creant recorreguts més sostenibles ambientalment ja que s’acurten els traçats i, per tant, el consum de combustible”.

El canvi de direccions arriba després de la reforma de l’avinguda Ramón y Cajal que ara passa a ser d’un únic sentit i compta amb un nou carril bici. D’esta manera es facilitarà l’accés amb bicicleta al centre de la localitat. A més a més, amb la reforma del vial s’han incrementat les zones verdes i plantat més arbres.

Durant estos dies el consistori ha col·locat la nova senyalització que guiarà a vianants, bicicletes i vehicles. Des del municipi s’ha fet una crida a tots els conductors perquè es fixen en la nova senyalització que s’ha col·locat per a crear els nous eixos circulatoris.

Més notícies d'interés