Moncofa millora la platja canina de Belcaire amb una nova dutxa

Moncofa , 11 d’agost de 2023.- A la platja canina ubicada a la platja Belcaire de Moncofa s’ha instal·lat una dutxa canina que permetrà refrescar i rentar els gossos a la mateixa platja. Aquesta millora realitzada “augmenta les prestacions que oferim a tothom que vulgui anar acompanyat pel seu gos a la platja. “Tenim en compte totes les preferències, i per això seguim apostant per la platja canina, 365 dies a l’any, amb més serveis que millorin l’experiència tant del veïnat com de les persones que visiten les nostres costes”, ha explicat el regidor de Platges, Francisco Alemany .

A la platja canina, que està ubicada molt a prop del riu Belcaire , també s’hi ha instal·lat un abeurador amb aigua potable per a animals i un altre per a persones. D’altra banda, fa temps es van col·locar tanques, les quals s’han pintat recentment, per separar el recinte de la platja canina d’altres zones. Així doncs, aquesta zona està totalment preparada per acollir persones i gossos amb ganes de gaudir de l’agost i del Mediterrani a Moncofa .

Aquesta nova inversió realitzada s’uneix a la construcció d’un parc caní que està a punt de finalitzar només uns metres de distància amb la platja. La seva propera obertura, unit al servei que ofereix la platja canina, serà una destinació ideal per a totes aquelles persones que gaudeixen del lleure amb la mascota. Així doncs, a la zona limítrofa a la platja Belcaire també es disposa d’una àmplia zona verda amb taules i bancs on descansar i gaudir de la natura propera. D’aquesta manera, es complementarà juntament amb les altres novetats per oferir racons de descans i lleure on poder gaudir i descansar lliurement amb gossos.