Moncofa inicia la campanya especial de control de plagues en la xarxa municipal de clavegueram

Com cada any, l’Ajuntament de Moncofa i Facsa inicien la campanya especial de desratització i desinsectació en la xarxa municipal de clavegueram, una iniciativa de caràcter preventiu l’objectiu de la qual és evitar la proliferació d’insectes i rosegadors en la xarxa de sanejament municipal i mantindre-la així en òptimes condicions higienicosanitàries.

Els treballs es desenvoluparan entre els dies 20 i 21 de març en la zona marítima i entre els dies 15 i 16 d’abril en la zona del nucli urbà. En funció de les característiques i necessitats concretes de cada zona, la brigada d’especialistes de Sitra i Facsa aplicarà diversos tractaments preventius, que combinen l’ús de biocides i rodenticides en els col·lectors d’aigües residuals per a garantir la màxima eficàcia en el control de plagues.

Per a millorar l’efectivitat d’este tractament preventiu, consistori i companyia sol·liciten a la ciutadania la seua col·laboració a través de la utilització, en els dies previs, de productes d’ús domèstic a l’interior d’edificis i escomeses particulars, així com el condicionament d’habitatges deshabitats i solars.

De la mateixa manera, es recorda als veïns i les veïnes de Moncofa que poden contactar amb l’oficina d’atenció al client de Facsa o amb l’Ajuntament davant un possible cas de proliferació de rates o insectes, a fi que es duga a terme un reforç especial en la zona afectada.