Moncofa inaugura les activitats esportives a la platja amb màxima participació

– S’ha confeccionat una agenda gratuïta amb multitud d’opcions per a xiquets i adults

Moncofa, 7 de juliol de 2023.- Des de l’1 de juliol i fins a finals d’agost, a Moncofa es pot gaudir d’un ampli ventall d’activitats i esdeveniments esportius per a totes les edats i preferències. Tots i cadascun d’ells sota un denominador comú: aprendre i gaudir mentre es practica esport. “Volem donar opcions de gaudir, jugar i aprendre al nostre poble. Per a totes les edats i gustos sense cap discriminació. Així, es fomenta un estil de vida saludable en un entorn privilegiat com Moncofa i la seua costa, amb diversos cursos que es realitzen en entorns naturals”, ha explicat la regidora d’Esports, Arancha Igual. Així doncs, les activitats al costat de la mar van començar dilluns passat 3 de juliol amb una sessió d’aiguagim molt ben acollida en la qual van participar quasi 60 persones.

Xiquets i xiquetes poden gaudir de diversos espais on perfeccionar les seues aptituds esportives. Del 3 al 14 de juliol s’ha organitzat un Campus de Futbol en les instal·lacions del camp municipal les places del qual ja s’han esgotat. D’altra banda, el cap de setmana del 15 i 16 de juliol es podrà presenciar un torneig 3×3 de bàsquet, mentre que el 23 de juliol serà el Dia de la Bici. Al llarg del mes d’agost s’han preparat més sessions en les quals es podrà practicar futbol platja, tennis de taula, patinatge, tennis platja o petanca, entre altres activitats.

Quant a l’agenda esportiva i d’oci preparada per als adults, hi ha temps per a practicar aiguagim tots els dilluns i dimecres de 9h a 10h a la Platja Pedra Roja; o pilates en la zona Verda Ermita els dimarts i dijous de 10.30h a 11.30h. També s’han plantejat sessions de ioga, tai-chi, entrenaments funcionals o de balls llatins. Tota la informació sobre la programació esportiva es pot consultar en l’Oficina de Turisme de Moncofa així com en la web municipal o telefonant al 964 58 01 81 del Poliesportiu Municipal de Moncofa.