Moncofa està duent a terme treballs de reparació del ferm dels carrers del municipi

Ara treballen en la zona de la platja i en breu en el nucli urbà

L’Ajuntament de Moncofa està duent a terme treballs de manteniment i reparació de l’asfalt dels carrers del municipi. En estos moments la maquinària pesant està actuant en els vials de la zona de la platja amb la finalitat de millorar el paviment. Per a això el consistori està duent a terme un pla d’asfaltat per a l’any 2023 que supera els 300.000 € i que també té previst actuar en la totalitat de vials del nucli urbà.
El regidor de Via Pública, Pedro Sales, explica que “s’està actuant des del canal de Masbó i fins a quasi el límit amb Nules en la zona de la platja, i en els pròxims dies es passarà al poble”.
Els tècnics han elaborat un estudi de tots els trams a reparar o millorar. En primer lloc, la maquinària fresadora arranca l’asfalt en mal estat i el deixa preparat per a després col·locar el nou asfalt. És una intervenció molt ambiciosa que s’ha iniciat en el districte marítim i en uns dies es traslladarà al nucli urbà. D’esta manera es milloraran els vials del municipi, ja que molts presentaven desperfectes.