Moncofa es prepara per a una Setmana Santa plena de tradició i diversió

  • L’Ajuntament de Moncofa ha organitzat una completa programació que inclou actes religiosos, culturals i festius per a tots els públics

L’Ajuntament de Moncofa, pensant en veïns, veïnes i visitants, ha preparat una intensa agenda d’activitats lúdiques, culturals, educatives i religioses amb motiu de Pasqua i la Setmana Santa. “Volem que el poble de Moncofa gaudisca d’unes festes per a tots els gustos i edats, en què tinguen cabuda els esdeveniments religiosos, tallers i jocs infantils, i la conciliació laboral i familiar”, ha afirmat la regidora de Turisme, Ilenia Begnozzi.

Tradició i devoció

Els actes religiosos començaran el Diumenge de Rams amb la benedicció de rams en la plaça Jaume I i la missa solemne en la parròquia Santa Maria Magdalena. El Dijous Sant se celebrarà la missa del Sant Sopar i el Divendres Sant tindrà lloc el viacrucis en l’Ermita i la processó del Sant Enterrament. El Dissabte Sant se celebrarà la vigília pasqual de la resurrecció del Senyor i el Diumenge de Resurrecció tindrà lloc el Sant Encontre amb la presència dels xiquets que recitaran els versos.

Fira de Pasqua i activitats per a tota la família

A més dels actes religiosos, Moncofa també oferirà una àmplia varietat d’activitats per a tota la família. Del 28 de març a l’1 d’abril se celebrarà la VII Fira de Pasqua en el passeig marítim, amb una gran varietat d’estands de comerç local i artesans, música en directe, tallers, activitats infantils i molt més.

El dissabte 30 de març arribarà la IV Fira d’Adopció organitzada per l’associació Gossos sense Sostre de Moncofa. El diumenge 31 de març hi haurà un tardeo a càrrec de l’Associació Cultural Taurina L’Asklaghetto i a la nit se celebrarà el Festival Pasqua a Moncofa amb els DJ Alex Villa i Alex Garcia.

El divendres 5 d’abril hi haurà una vesprada de parc infantil a la plaça Na Violant d’Hongria, el dissabte 6 d’abril una vesprada de cantajocs i animació infantil, i el diumenge 7 d’abril una altra vesprada de parc infantil amb bou mecànic.

Taller de robòtica i videojocs

Per als xiquets de 8 a 17 anys, l’Ajuntament de Moncofa ha organitzat un taller de robòtica i videojocs que se celebrarà del 2 al 5 d’abril a l’aula polivalent del CEIP Avel·lí Corma.

Programació completa

Per a més informació sobre la programació de Setmana Santa i Pasqua a Moncofa, es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Moncofa o la pàgina de Facebook de Turisme Moncofa.

Més notícies d'interés