Moncofa es bolca en els majors amb activitats gratuïtes

• Esport, cultura i jocs són la proposta de l’Ajuntament per a dinamitzar la primavera de les persones de major edat

La Regidoria de Majors de l’Ajuntament de Moncofa, encapçalada per Maria Teresa Alemany, ha organitzat, per quart any consecutiu, activitats dirigides per a persones majors. Les diferents propostes lúdiques, esportives i culturals es desenvoluparan entre els mesos de març i maig. El termini d’inscripció comença el 19 de febrer i finalitzarà l’1 d’abril. “Aquelles persones que desitgen participar en una o diverses activitats, totes completament gratuïtes, poden inscriure’s directament en les oficines de l’ajuntament en horari de finestreta o per correu electrònic a registre@moncofa.com”, ha afirmat Alemany.

“Hi ha activitats que repetim cada any, com són la petanca, els jocs populars o les rutes senderistes, perquè agraden molt i tenen molt bona acollida”, ha indicat la regidora, que ha afegit que “este 2024 les novetats principals són un taller de pintura impartit per Beatriz Recatalá en el Mercat Municipal i el taller En Forma que donarà Ana Belén Ribera en el Local de la Murà”.

Així, la petanca es realitzarà en la Pista Palafangues i comptarà, com cada any, amb la col·laboració de l’Associació de Petanca. Els jocs populars se centraran en el dominó, el parxís i el guinyot i seran en el Local de la Murà. Per part seua, les rutes de senderisme estaran guiades pel tècnic de turisme de la localitat i seran: el 15 de març un recorregut a peu per les noves instal·lacions de l’àrea de descans de la Mediterranean Route; el 5 d’abril la Ruta de l’Aigua que passarà pel riu Belcaire; el 19 d’abril la Senda Blava del Belcaire per a conéixer la zona d’albirament d’aus i la microreserva de flora; i el 10 de maig la ruta Platges El Primer Sol per a descobrir de primera mà l’arquitectura singular i la història del Grau de Moncofa.

Les activitats finalitzaran el 17 de maig amb un berenar de germanor per a totes les persones participants.

Més notícies d'interés