Moncofa distribueix les àrees de l’Ajuntament amb un important estalvi per a les arques públiques

  • L’alcalde, Wences Alós Valls, i el regidor José Maria Andrés renuncien a cobrar el sou de les arques municipals

L’Ajuntament de Moncofa, en sessió plenària, ha distribuït les àrees de treball de cada regidor electe. Cal recordar que el Partit Popular va revalidar la majoria absoluta en les passades eleccions municipals, però amb un regidor menys. Això, al costat de la renovació de quatre dels set membres de l’equip de govern, ha donat lloc a una reorganització en les regidories i que tots els regidors electes assumisquen més responsabilitats que en la legislatura anterior.

Així les coses, l’alcalde, Wences Alós Valls, s’encarregarà, a més de l’Alcaldia, de les regidories d’Hisenda i Patrimoni Històric i Arxiu. José Maria Andrés serà regidor de Seguretat Ciutadana, Recursos Humans i Ocupació i Participació Ciutadana. Les regidories de Majors, Serveis Socials, Festes i Igualtat són per a Maria Teresa Alemany. Per part seua, Luis Ángel Agreda s’encarregarà d’Urbanisme, Via Pública i Serveis Públics i Accessibilitat i Mobilitat Urbana. Les àrees de Salut, Cultura, Turisme, Relacions Institucionals i Comunicació i Comerç han anat a les mans d’Ilenia Begnozzi. Francisco Alemany ocuparà les regidories d’Agricultura, Platges, Medi ambient i Tradicions, mentre que Arancha Igual ostentarà les d’Esport, Educació, Normalització, Noves Tecnologies i Joventut.

En esta legislatura, l’alcalde, Wences Alós Valls, i el regidor, José Maria Andrés, compaginaran els seus càrrecs a Moncofa amb els de diputat autonòmic en Les Corts i diputat provincial respectivament. “Hem pres la decisió de renunciar al sou de l’Ajuntament, la qual cosa suposarà un important estalvi per a les arques municipals i es podran destinar estos diners a altres partides”, afirma el primer edil, Wences Alós Valls, que afig que “compaginarem càrrecs i continuarem treballant sempre pel nostre poble, ja que Moncofa és la prioritat tant per a José María com per a mi”.

Més notícies d'interés