Moncofa correrà per la igualtat el 23 de març

El dissabte 23 de març, els carrers de Moncofa tornaran a omplir-se de corredors i corredores gràcies a la 5K Moncofa Corre per la Igualtat, que este 2024 arriba a la quarta edició. “Les inscripcions per a la prova ja estan obertes i es poden realitzar tant en línia en la web de HJ Crono com presencial en el pavelló poliesportiu”, ha afirmat la regidora d’Esports, Arancha Igual. Cal indicar que el preu de la inscripció és de 6 euros per a persones federades i 7 euros per a no federades. La prova començarà a les 18 h en la plaça Constitució.

Des de l’Ajuntament de Moncofa s’ha preparat un dispositiu especial de seguretat que inclou: una ambulància, personal mèdic i reforç de la Policia Local i Protecció Civil. Així mateix, “durant tota la prova comptarem amb l’ajuda d’una vintena de voluntaris i voluntàries de l’Associació contra el Càncer de Moncofa i l’Associació de Petanca”, ha indicat la regidora.

També es comptarà amb l’ajuda i patrocini de RuralMoncofa, cooperativa local sempre al costat de l’esport i els veïns i veïnes de Moncofa. RuralMoncofa, a més, ha regalat jaquetes a qui participe en el Circuit de proves populars.

“Esperem superar la xifra de persones inscrites l’any passat, que va superar les seixanta, i aconseguir atraure el públic runner de la província”, ha finalitzat Arancha Igual.

Més notícies d'interés