Moncofa continua amb el control setmanal de la població de mosquits

L’Ajuntament de Moncofa continua amb el control setmanal de la població de mosquits en el terme municipal. En coordinació amb la Diputació de Castelló es realitza una vigilància constant en els focus més susceptibles d’albergar poblacions d’estos insectes.

Encara que de moment la incidència és baixa, els controls es mantenen i es realitzen accions concretes allí on és necessari. Les labors tenen en compte, especialment, episodis de pluja com els del passat cap de setmana. El consistori manté contacte constant amb l’empresa que s’encarrega del control de la població tant a Moncofa com en localitats veïnes, tant en zones rústiques com urbanes, per a conéixer en tot moment com és la situació i actuar davant el més mínim rebrot.

Amb la vista posada en el final d’estiu i les possibles pluges tardorenques, el protocol d’actuació continua en marxa per a tindre un control el més efectiu possible.

El regidor de Medi Ambient, Francisco Alemany Sales, ha incidit que “els veïns han de saber que la labor preventiva és la més important i a més dels esforços que realitzem des de l’Ajuntament i la Diputació, és important que cada ciutadà també seguisca unes normes bàsiques, evitant punts d’acumulació d’aigua per a evitar que les larves es desenvolupen”.