Moncofa connecta les platges amb una línia d’autobusos gratuïta

La línia Platges de Moncofa unirà les platges i el poble amb l’estació de RENFE

L’Ajuntament de Moncofa habilita un any més la línia Platges de Moncofa, un servei d’autobús que connectarà la localitat amb les diferents platges locals. “Continuem apostant per esta assistència perquè estem decidits a promoure el moviment sostenible. Volem reduir les distàncies entre les nostres platges i, a més, connectar la costa amb punts d’interés com l’estació de Renfe o el mateix municipi perquè tant el veïnat com els visitants puguen gaudir amb major satisfacció”, ha explicat Luis Ángel Agreda, regidor d’Accessibilitat i Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Moncofa, que afegeix que es tracta “d’una aposta per la mobilitat sostenible que es realitza ja durant els últims anys”.

El servei d’autobús funcionarà tots els dijous i dissabtes d’estiu a partir de l’1 de juliol. Estarà disponible a partir de les 10 h, i els dissabtes també ho estarà a les vesprades a partir de les 16 h. Els punts que connecta parteixen de la platja de l’Estanyol, passant per l’Ermita de Santa Maria Magdalena fins a arribar a l’estació de RENFE. I també en sentit invers des de l’estació de trens fins a la costa; és a dir, des del municipi de Moncofa fins al Grau de Moncofa i les platges. “La línia també té un fort component turístic perquè pots gaudir de l’estiu a Moncofa sense necessitat d’un vehicle propi. L’autobús d’ús públic afavoreix i estimula el transport sostenible i, d’altra banda, és gratuït per als usuaris, ja que és finançat pel consistori”, exposa Wences Alós, alcalde de Moncofa.

Recorregut de Moncofa fins a la Vall d’Uixó

Entre el Grau de Moncofa, Moncofa i la Vall d’Uixó s’habilitarà una altra línia d’autobús que funcionarà tots els dies de la setmana i connectarà els tres nuclis urbans. Este servei urbà, llançat per la companyia AVSA, facilita l’ús gratuït per als menors de 31 anys, que hauran de demanar un bo en les oficines de l’empresa a la Vall d’Uixó. Fins i tot en dies festius funciona la línia Grau de Moncofa-La Vall d’Uixó.

Més notícies d'interés