Moncofa centralitza l’atenció dels Serveis Socials en unes noves dependències

  • Són més accessibles per a tots els usuaris, més àmplies i pròximes a l’ajuntament
  • En 8 anys el servei s’ha ampliat passant de 3 a 15 persones

Noves dependències més àmplies i accessibles per als Serveis Socials. L’Ajuntament de Moncofa ha obert un nou espai que centralitza tota l’atenció social del municipi al carrer Sant Ramon, molt prop de l’ajuntament. Cinc treballadors socials, una educadora social, una psicòloga, un assessor jurídic, dos administratives i quatre treballadores familiars pararan atenció a la ciutadania en unes noves oficines àmplies, privades i accessibles a peu de carrer per a les persones amb dificultats o diversitat funcional.

La regidora de Serveis Socials, Maria Teresa Alemany, ha incidit que “hem traslladat tota l’atenció social des de la segona planta de l’ajuntament a un nou espai totalment condicionat. Des de 2015 fins ara el departament ha passat de 3 persones a 15 que s’encarreguen de les necessitats de la ciutadania. Ens trobàvem que hi havia persones majors o amb diversitat funcional que tenien problemes per a accedir a la segona planta de les oficines municipals o fins i tot tenien dificultats amb l’ascensor. És per això que pensem en esta nova ubicació a peu de carrer”.

Les noves instal·lacions es troben al carrer Sant Ramon, a pocs metres de l’ajuntament, de manera que la relació directa amb les oficines del consistori és pròxima i àgil. La nova seu de Serveis Socials disposa de despatxos individualitzats per a afavorir la privacitat dels treballadors i l’assistència que presten a les necessitats ciutadanes. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

Maria Teresa Alemany ha incidit que “tenim molt clar que ens devem a la ciutadania i és per això que no parem de treballar per a facilitar l’accés a serveis bàsics i necessaris per a moltes persones i famílies amb dificultats. A més, és important facilitar les millors condicions de treball als i les professionals per a continuar millorant la qualitat i excel·lència del servei”.

El nou espai, a més de ser totalment accessible i sense barreres, compta amb grans cartells identificadors que faciliten l’accés a la ciutadania o als qui requereixen l’atenció social.

Més notícies d'interés