Moncofa celebrarà la XXI Setmana de Majors del 20 al 26 de maig

L’Ajuntament de Moncofa organitza, amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire i Savia, la XXI Setmana de Majors que se celebrarà del 20 al 26 de maig. “Des de l’Ajuntament seguim amb la nostra aposta per secundar i realitzar activitats per a un sector fonamental al nostre poble com són les persones majors”, ha afirmat la regidora de Majors, Maria Teresa Alemany, que ha afegit que “esperem una gran participació en totes les activitats programades, tant culturals com esportives”.

Així doncs, Moncofa viurà una setmana plena d’activitats pensades per i per a les persones de major edat de la localitat. Les activitats començaran el dilluns 20 amb la presentació, en el Centre de la Tercera Edat La Murà, de la XXI Setmana de Majors a la qual no faltaran representants de l’organització. A continuació, es procedirà a la inauguració de l’Exposició de Labors situada al mercat municipal i a compartir un vi d’honor. Cal indicar que esta exposició podrà visitar-se del 20 al 26 de maig i hi han participat el taller de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire, María Castell i Llabors Merche.

El dimarts 21, també en La Murà, se celebrarà el concurs de coques salades i dolces. El dimecres 22 l’activitat es traslladarà durant el matí a la pista de petanca Palafangues per a celebrar el campionat de petanca sènior. Ja a la vesprada, la festa es concentrarà en La Murà on es disputaran els campionats de guinyot i dòmino, s’entregaran els premis dels campionats i es degustarà un berenar.

Una excursió lúdic-cultural a Sogorb serà protagonista el dijous 23. Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 17 en la primera planta de l’ajuntament.

El divendres 24 el poliesportiu acollirà un matí esportiu. I el dissabte 25, hi haurà un sopar de pa i porta amb ball en el polifuncional. La inscripció ha de realitzar-se a l’ajuntament abans del 23 de maig. Així mateix, l’Ajuntament posarà les taules i cadires, així com la beguda i una picadeta.

Les activitats de la XXI Setmana de Majors conclouran el diumenge 26 de maig a la Casa de la Cultura amb l’actuació del grup La Planakanta, que interpretarà cançons de Serrat i altres artistes.

Més notícies d'interés