Moncofa celebrarà la Setmana de la Dona del 4 al 10 de març

  • Les activitats s’emmarquen dins de la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona

L’Ajuntament de Moncofa i l’associació Dones Carmen de Burgos de Moncofa han organitzat una completa agenda d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebra cada 8 de març. Excursions, xarrades, cinema i esdeveniments de germanor femenina es donaran cita a Moncofa del 4 al 10 de març.

Les activitats començaran el 4 de març amb la inauguració, a les 18.30 h a la Casa de la Cultura, de la programació de la Setmana de la Dona i la projecció, amb Ana Moltó, de La Fábrica de Mujeres. El local de la Tercera Edat acollirà, el dia 5, un concurs de coques dolces i salades des de les 17.30 h. El dimecres 6 hi haurà una excursió cultural a València i el dijous 7 a les 18.30 h es projectarà la pel·lícula Barbie a la Casa de la Cultura.

El divendres 8, Dia Internacional de la Dona, a les 15 h, enfront de l’ajuntament de Moncofa, es llegirà el manifest reivindicatiu a favor de la igualtat entre dones i homes. En la lectura del manifest participarà l’alumnat del CEIP Científic Avel·lí Corma.

El ‘Sopar de la Dona’, acompanyat de ball, serà el protagonista del dissabte 9 des de les 21 h en el polifuncional. Les activitats finalitzaran el diumenge 10 de març amb l’acte de clausura de la Setmana de la Dona en el qual actuarà Ellesaz, un quartet de saxo femení. L’activitat serà a les 11.30 h en l’Ermita de Santa Maria Magdalena.

“El Dia Internacional de la Dona representa lluita, esforç, constància… Des de l’Ajuntament de Moncofa treballem activament, durant tot l’any, per a conscienciar de la importància de la igualtat entre dones i homes en tots els àmbits de la vida i la necessitat d’aconseguir una societat més justa i sense diferències per raons de gènere, sexe o raça”, ha afirmat la regidora d’Igualtat, Maria Teresa Alemany.