Moncofa amplia les dependències municipals llogant un baix comercial cèntric

Es tracta de les antigues dependències d’una entitat bancària al carrer Sant Ramon

La firma del contracte es realitzarà esta mateixa setmana i ja compte amb els informes favorables de tots els departaments implicats

L’Ajuntament de Moncofa signarà esta setmana el lloguer d’un baix comercial, corresponent a una antiga entitat bancària, situat a escassos metres de la plaça de la Constitució. Tan prompte com es firme el contracte en començarà l’adequació per a establir les dependències de Serveis Socials, situades hui dia en la segona planta de la casa consistorial.
Cal tindre en compte que el Departament de Serveis Socials s’ha incrementat considerablement en els últims anys i malgrat augmentar progressivament el nombre de despatxos en l’actualitat era necessària una nova ampliació.
Segons l’alcalde Wences Alós Valls, “la contínua delegació de competències per part de la Generalitat Valenciana als ajuntaments feia imprescindible buscar unes noves instal·lacions, instal·lacions que hem aconseguit en un punt molt cèntric de la localitat i que seran molt més accessibles per als usuaris amb una major intimitat per a abordar les necessitats i problemes d’aquests”.
La regidora de Serveis Socials, Maria Teresa Alemany, assegura que “amb estes noves dependències fem un pas avant en l’atenció a les persones més necessitades del nostre municipi i demostrem la nostra voluntat de no deixar a ningú arrere”.
Les dependències compten amb 200 metres quadrats, amb amplis finestrals, una recepció amb dos llocs de treball, una sala de reunions i 7 despatxos per a l’atenció individualitzada als usuaris.