Moncofa activa la Junta de Portaveus per a integrar l’oposició en la gestió municipal

L’Ajuntament de Moncofa comptarà amb Junta de Portaveus. Així ho ha anunciat l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, que ha apuntat que hi seran presents els portaveus de totes les formacions polítiques representades en el consistori. D’esta manera la localitat integra esta figura en el govern municipal amb l’objectiu que tots els grups polítics estiguen al corrent de la gestió del municipi i com a ferramenta de transparència en la gestió diària.

La primera sessió se celebrarà el dimarts dia 16 a les 19 h amb importants punts en l’ordre del dia que fan referència a les demandes de Moncofa per a protegir la costa i l’avinguda Mare Nostrum, el conveni entre l’Ajuntament i Acuamed sobre la dessaladora, la dotació d’espais i mitjans materials per als grups polítics i el funcionament de les juntes de portaveus.

L’alcalde de Moncofa ha assenyalat que la voluntat de l’equip de govern sempre ha advocat pel consens en la presa de decisions, especialment en aquells temes que són transversals per al futur de la localitat. Una mostra és la reivindicació unitària davant Costes per a protegir el Grau o aspectes que afecten el futur del proveïment d’aigua o desenvolupament socioeconòmic de la localitat.

Wences Alós ha demandat als diferents grups que acudisquen amb la voluntat d’aportar i amb el compromís de treballar per l’interés general del municipi.