Mig milió per a formar 20 alumnes treballadors en jardineria i obra a Moncofa

El 30 de novembre ha començat un taller d’ocupació que ha suposat la contractació de 25 persones

El 30 de novembre ha començat la seua aventura un nou taller d’ocupació a Moncofa. La localitat destinarà 528.256,80 euros per a formar 20 alumnes treballadors en un taller d’ocupació amb els mòduls de jardineria i obra. El regidor d’Ocupació, José María Andrés Alós ha apuntat que “en total hem contractat 25 persones, 20 alumnes treballadors i altres 5 de l’equip docent i de direcció”. El taller es finança amb diners de la Generalitat Valenciana a través de fons europeus. Este és un dels tres tallers d’ocupació amb els quals compta Moncofa, este any 10 alumnes es formaran i treballaran en la rama de jardineria i uns altres 10 en obra. En l’àrea de jardineria se centrarà en l’entorn de la urbanització l’Estanyol, mentres que en l’àrea d’obra treballaran en la zona del Belcaire Nord, al carrer Tros de la Vila. Allí s’actuarà en les voreres per a fer-les més accessibles.

L’edil ha apuntat que “des de l’equip de govern estem anys apostant per esta formació amb l’objectiu d’inserir els alumnes treballadors en el mercat laboral. De fet, els assistents al taller d’ocupació obtindran un certificat de professionalitat que els dotarà d’una titulació homologada que els obrirà les portes per a futurs contractes”.

José María Andrés Alós ha incidit que “els tallers tenen una doble funció: formar persones i millorar espais urbans al poble dels quals ens beneficiem tots els veïns”.

Més notícies d'interés