Llestos els projectes del nou camp de futbol i ampliació del poliesportiu

  • Wences Alós Valls: “Esportistes i associacions podran gaudir de més espais”

L’Ajuntament de Moncofa ja té llestos els projectes d’ampliació del poliesportiu i el camp de futbol amb l’objectiu de posar en marxa al més prompte possible les obres de totes dues infraestructures. Es tracta de dues iniciatives destinades a millorar els serveis que presta el consistori a sectors tan sensibles de la població com són la joventut i els clubs esportius, així com les nombroses associacions que hi ha en el municipi.

Jose Luis Isach, regidor d’Esports ha recordat que “l’equip de govern es va comprometre a impulsar estos projectes tan necessaris per al poble i estem fent, alhora que resolem les modificacions urbanístiques necessàries. Es tracta de dues infraestructures que ajudaran molt a una part molt sensible de la població com són tots els aficionats i aficionades a la pràctica d’algun esport en la població. Que veuran com s’amplia l’espai a la seua disposició i millorarà la pràctica de l’activitat esportiva.”

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, a més, ha destacat que “l’ampliació del poliesportiu permetrà no sols que els esportistes i els clubs esportius de Moncofa puguen desenvolupar les seues activitats esportives en millors condicions, sinó que també permetrà habilitar nous espais molt útils per a l’associacionisme del poble, que és molt actiu, ja que es crearà una àmplia sala de 300 metres quadrats que es podrà compartimentar en tres més menudes per a permetre l’ús compartit d’esta”.

D’altra banda, en el camp de futbol municipal es preveu la construcció d’un camp de gespa artificial de futbol huit i la construcció d’una pista de bàsquet i de futbet polivalent. Alhora que es deixa la totalitat del terreny habilitat per a futures instal·lacions esportives, frontó i tennis.

Aposta permanent per millorar les instal·lacions municipals

Cal recordar que l’equip de govern de Moncofa manté la seua aposta permanent per millorar les instal·lacions municipals, tant per qüestió de seguretat com per aconseguir que la ciutadania reba millors serveis. Així, a finals de l’any passat es van escometre noves adequacions d’infraestructures i material a la Casa de la Cultura i el Polifuncional.

Estes actuacions estaven dins del pla de millores contínues que està escometent l’equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls estos últims anys.

Cal tindre en compte que hi haurà moltes més millores en les instal·lacions municipals, que aniran arribant en funció de les prioritats i les possibilitats pressupostàries de l’Ajuntament de Moncofa.

Més notícies d'interés