L’alumnat de Moncofa aprén en educació vial

Alumnes de primària del CEIP Avel·lí Corma de Moncofa van participar divendres en una jornada d’educació viària duta a terme en la plaça de la Constitució del municipi. Així doncs, esta pràctica en la qual s’han utilitzat mitjans com patinets o bicicletes ha servit per a ensenyar els senyals de trànsit i el comportament adequat que s’ha d’adoptar en plena circulació. Per a això, el consistori i el col·legi local han sumat esforços juntament amb la Direcció General de Trànsit, que ha facilitat el material i la senyalètica vertical per a construir un gran circuit i dur a terme l’activitat. De la mateixa manera, l’alumnat de cicle d’infantil ha realitzat l’activitat en les instal·lacions de l’escola.

“És important que xiquets i xiquetes sàpien com comportar-se a l’hora de circular en bicicleta, patí o a peu. Tota precaució és poca, i l’educació viària és una matèria que servirà durant tota la vida. Facilitar este aprenentatge és invertir en seguretat futura”, ha explicat la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Moncofa, Arancha Igual.

A les paraules d’Igual també s’ha sumat el regidor de Seguretat Ciutadana, José María Andrés, que ha mostrat la seua satisfacció “per repetir, un any més, una iniciativa molt positiva per al municipi i les futures generacions. El codi de circulació és important conéixer-lo des de ben xicotets per a mantindre la prudència i evitar infortunis. A més, és gratificant col·laborar des de diferents posicions com la Policia Local, Ajuntament, escola o DGT per a ajudar en el creixement dels més xicotets”. De la mateixa manera, Andrés ha agraït a la Policia Local la seua “total disposició a l’hora de col·laborar i implicar-se pel futur i la seguretat de Moncofa”.

Més notícies d'interés