L’alcalde de Moncofa reivindica major suport a la indústria ceràmica durant la visita a Cevisama

  • Wences Alós Valls: “És necessari que les administracions públiques estem al seu costat per a ajudar-los a superar esta crisi”

L’alcalde de Moncofa ha mostrat hui el seu suport a les empreses taulelleres del municipi i ha reclamat al Govern i a la Generalitat major suport i ajudes a la indústria ceràmica. Wences Alós Valls ha fet esta reivindicació durant la visita a la fira Cevisama, la major mostra internacional del sector que se celebra a Espanya i en la qual participen empreses de Moncofa.

Wences Alós Valls ha assegurat que “és necessari que totes les administracions públiques estiguem al seu costat, especialment per part del Govern d’Espanya, que és el que té realment capacitat per a pal·liar els danys col·laterals de la crisi energètica i de la conjuntura internacional, que està provocant una alça de costos permanents i que està traient a la nostra indústria del mercat global”.

L’alcalde de Moncofa ha insistit que “és fonamental que el Govern faça com altres països de la Unió Europea, com Itàlia o Alemanya, que sí que han injectat importants partides econòmiques per a ajudar les seues indústries en una situació d’emergència global”