L’Ajuntament de Moncofa promociona les platges a Aragó i València de cara a la campanya estival 2023

  • Wences Alós Valls: “Es tracta de dos mercats de proximitat molt importants que ens interessa potenciar”

L’Ajuntament de Moncofa ha començat una campanya publicitària per a promocionar les seues platges com a recurs turístic a Aragó, així com a València i l’àrea metropolitana per a atraure més turistes de cara a la campanya d’estiu d’enguany. Per a això, s’ha iniciat la promoció en pantalles situades en les oficines de correus de la ciutat de València i el seu entorn, així com Saragossa i Terol.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que “es tracta de dos mercats de proximitat molt importants, en els quals és molt interessant potenciar els nostres principals recursos turístics, com són les nostres platges i el nostre entorn. Continuem treballant molt intensament i prova d’això és la recent concessió de quatre banderes blaves”.

La promoció es durà a terme durant tot el mes de maig en 7 pantalles situades a la ciutat de València, 5 en poblacions limítrofes, 7 a Saragossa i 1 a Terol.

Cal recordar que Moncofa és un dels municipis que rep més distincions de tota la província. Recentment ha renovat les banderes blaves de les platges del Grau, l’Estanyol, Masbó i Pedra Roja, i la Sender Blau del Belcaire.

L’Ajuntament de Moncofa, a més, també vol posar en valor i destacar tots els espais oberts de què disposa i que s’han recuperat en els últims anys, com són les zones verdes, espais naturals, com el sender blau i la zona al costat del riu, les quals estan a la disposició dels turistes garantint-los la màxima seguretat sanitària. Wences Alós Valls, ha insistit que “reforçarem la promoció de la nostra oferta d’oci, tot això sense oblidar que el nostre gran valor i reclam turístic són les platges que tenim amb bandera blava, a més de molts altres reconeixements de qualitat tant per la neteja com pels serveis que oferim a turistes”.

Més notícies d'interés