L’Ajuntament de Moncofa programa un mes intens d’oci i celebracions amb l’epicentre en Nadal

  • Mª Teresa Alemany: “Les activitats per als jóvens són una prioritat, però hi ha diversió per a públic de totes les edats”

 L’Ajuntament de Moncofa ha programat una intensa i entretinguda agenda d’activitats de tota mena perquè els veïns i veïnes del poble i visitants puguen celebrar les diferents festes que arriben des del dimarts 6 de desembre fins al 5 de gener, amb l’epicentre en Nadal. Per això, hi ha previstos nombrosos actes dedicats a xiquets i joves, però també molts de caràcter gastronòmic i comercial per a facilitar les compres a les botigues locals.

Així, estan previstes fires gastronòmiques i activitats comercials, actes de commemoració en els principals dies festius i una intensa programació lúdica i festiva coincidint amb el pont de la Constitució i la Puríssima, a més, com és natural, dels dies de referència en les festes de Nadal. Hi ha fins i tot activitats formatives i de sensibilització, com l’organitzat amb l’agrupació a Moncofa de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Mª Teresa Alemany, regidora de Festes de Moncofa, ha explicat que “les activitats pensant que els joves es divertisquen i es formen són una prioritat, però la realitat és que hem organitzat més d’una trentena d’esdeveniments i activitats perquè els gaudisca el públic de totes les edats”.

L’equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls ha plantejat que este mes tan especial d’activitats, que començarà el 6 de desembre i culminarà amb la cavalcada del 5 de gener, siga una oportunitat també per a ajudar a dinamitzar l’economia local, ja que el sector comercial i l’hostaler i de la restauració podran augmentar els seus ingressos i així tractar de tancar de manera positiva un altre any complicat.

Segons declaracions del mateix Wences Alós Valls, “l’Ajuntament de Moncofa ha planificat una campanya nadalenca amb nombrosíssims actes i activitats per a tots els públics, perquè tots els veïns i veïnes i la gent que desitge passar les festes amb nosaltres gaudisca com es mereixen. També hem ampliat la il·luminació nadalenca i els adorns en diferents punts del poble i les platges”.

El divendres 26 acaba la preinscripció per a l’Escoleta de Nadal

A més a més, precisament hi ha dues activitats organitzades per l’Ajuntament de Moncofa encaminades a entretindre els xiquets i xiquetes i ajudar els pares a conciliar la vida familiar i laboral, com són l’Escoleta de Nadal i l’Escola Esportiva de Nadal, que estaran actives des del 27 de desembre i fins al 4 de gener. Cal tindre en compte que l’Ajuntament de Moncofa ha organitzat l’Escoleta de Nadal amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral d’aquelles famílies que necessiten tindre atesos i actius els seus fills i filles durant les vacances de Nadal.

Mª Teresa Alemany, regidora també de Serveis Socials i Joventut de Moncofa, ha explicat que “volem ajudar al fet que les famílies del poble puguen anar-se’n a treballar amb la tranquil·litat de saber que els seus fills i filles estaran ben atesos i realitzant activitats educatives i d’oci. L’equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls té com a prioritat impulsar polítiques i aplicar totes les eines que estiguen al nostre abast per a millorar la qualitat de vida de tots els nostres veïns i veïnes”.

Els xiquets i xiquetes que s’inscriguen podran gaudir de l’Escoleta de Nadal en el CEIP Científic Avel•lí Corma de 9 a 13 hores, encara que a partir de les 8 del matí estarà oberta perquè els puguen deixar aquells progenitors que hagen d’entrar a treballar abans de les 9.