L’Ajuntament de Moncofa oferirà extraescolars gratuïtes a les famílies en avançar-se el final de les classes

  • Ana Gracia: “Les xiquetes i xiquets de l’Avel·lí Corma podran quedar-se des de les 16 fins a les 17 hores practicant esport o estudiant”

L’Ajuntament de Moncofa ha decidit oferir tres activitats extraescolars de forma completament gratuïta el pròxim curs després que s’haja avançat l’horari final de les classes. D’esta manera, de 16 a 17 hores, les famílies que no puguen recollir els seus fills i filles en l’escola Avel·lí Corma podran triar entre les diferents opcions que els oferirà a partir d’octubre l’equip de govern que lidera Wences Alós Valls.

Ana Gracia, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Moncofa, ha explicat que “l’Ajuntament oferirà tres activitats extraescolars gratuïtes perquè les famílies que no puguen recollir els fills i filles a les 16 hores no es vegen afectades per la decisió del Consell, ja que podran tindre’ls fins a les 17 hores de forma totalment gratuïta. Per a això, hauran de triar qualsevol de les activitats pactades, que són tècniques d’estudi, pilota valenciana i multiesport. Esta ajuda es podrà dur a terme perquè invertirem tota la subvenció que ens concedeix la Conselleria d’Educació a sufragar esta despesa”.

Cal tindre en compte que, el mes de juny passat, el Consell Escolar va aprovar la petició a Conselleria de la modificació de l’horari del col·legi Avel·lí Corma. D’esta manera, este curs els alumnes tindran l’horari lectiu de 9 hores a 12.30 hores i de 14.30 hores a 16 hores, quan abans era de 15.00 a 16.30 hores. “L’escola es va posar en contacte amb nosaltres i acordem que de 16.00 a 17.00 l’Ajuntament oferiria estes tres activitats extraescolars gratuïtes”, ha assenyalat Ana Gracia.

D’altra banda, l’AMPA de l’escola continuarà oferint una gran quantitat d’activitats extraescolars per als alumnes i les alumnes que ho desitgen i les famílies de les quals preferisquen que seguisquen en el col·legi en l’horari de 16 a 17 hores. Estes activitats seran amb pagament mensual que s’acordarà una vegada que es decidisquen les activitats.

Més notícies d'interés