L’Ajuntament de Moncofa inverteix 106.152,09 € per a millora del polígon Casablanca

José Mª Andrés: “En aquests moments ja s’han finalitzat els treballs de millora d’aquest polígon per fer-lo més competitiu i així poder atreure més empreses que puguin estar interessades a instal·lar-se al municipi”.

L’Ajuntament de Moncofa ha aconseguit una subvenció de 106.152,09 euros per finançar part de les despeses generades durant les obres de millora del polígon industrial Casablanca. Es tracta d´una aportació econòmica concedida per la Generalitat, a través de l´Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i que permetrà escometre part dels pagaments d´aquestes obres tan importants per garantir el futur econòmic del poble.

José María Andrés, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Moncofa, ha explicat que ens han concedit una subvenció de 106.152,09 euros i en aquests moments ja s’han finalitzat els treballs de millora d’aquest polígon per fer-lo més competitiu i així poder atreure a més empreses que puguin estar interessades a instal·lar-se al municipi”.

Els treballs que s’han fet són d’asfaltat i de millora del ferm de diferents carrers del polígon. Altres treballs de millora tenen a veure amb la substitució de tot l’enllumenat públic per fer-lo més eficient, amb el canvi de llums convencionals per il·luminació led.

José María Andrés ha incidit que “també hem instal·lat càmeres de vídeo vigilància per millorar la seguretat al polígon. De la mateixa manera, també s’han millorat les zones verdes, adequant el jardí que hi ha a l’entorn del polígon”.

Una altra millora és tota la senyalització dels carrers, perquè puguin estar perfectament identificats, a més d’haver emprès una altra actuació encaminada a millorar la senyalització horitzontal del polígon, com ara passos de vianants, stop i similars. També hi ha hagut millores en la senyalització vertical, en aquest cas referides a senyals que ordenen el trànsit rodat a tot el polígon.

D’altra banda, també s’ha creat una web del polígon, amb un enllaç a la pròpia pàgina web de l’Ajuntament de Moncofa, on s’ofereix informació a totes les empreses que puguin estar interessades a instal·lar-s’hi, així com perquè les pròpies firmes que es troben instal·lades allà puguin oferir diferents serveis, així com les ofertes de feina que puguin tenir.

És una subvenció de 106.152,09€ ha estat aconseguida en competència amb altres ajuntaments de la Comunitat Valenciana i concedida per la Generalitat a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)