L’Ajuntament de Moncofa activa la campanya especial de control de plagues en la xarxa municipal de clavegueram

L’Ajuntament de Moncofa comença esta setmana la campanya especial de desratització i desinsectació en la xarxa municipal de clavegueram, una iniciativa de caràcter preventiu que té per objectiu evitar la proliferació d’insectes i rosegadors en la xarxa de sanejament municipal, per a mantindre-la en òptimes condicions higienicosanitàries i minimitzar possibles riscos per a la salut i el medi ambient que podrien derivar de possibles plagues.

En concret, els treballs es desenvoluparan entre els dies 29 i 30 de març en la zona marítima i entre els dies 17 i 20 d’abril en la zona del nucli urbà. En funció de les característiques i necessitats concretes de cada zona, la brigada d’especialistes formada per operaris de SITRA i FACSA aplicarà diversos tractaments preventius, que combinen l’ús de biocides i rodenticides en els col·lectors d’aigües residuals per a garantir la màxima eficàcia en el control de plagues.

Per a millorar l’efectivitat d’este tractament preventiu, se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè condicionen els habitatges deshabitats i solars, així com per a utilitzar productes d’ús domèstic a l’interior d’edificis i escomeses particulars.

De la mateixa manera, es recorda a la ciutadania que pot contactar amb l’oficina d’atenció al client de FACSA o amb l’Ajuntament davant un possible cas de proliferació de rates o insectes, a fi que es duga a terme un reforç especial en la zona afectada.

Més notícies d'interés