L’Ajuntament allarga un estiu replet d’activitats amb la campanya ‘En setembre continua l’estiu a Moncofa

  • El consistori dinamitza l’activitat turística amb 13 iniciatives culturals, lúdiques i familiars en el municipi
  • Alós Valls: “Creem una oferta complementària ideal per a gaudir d’un mes de setembre amb moltes possibilitats”

L’Ajuntament de Moncofa està disposat a ajudar el seu municipi a allargar la temporada turística estival a través d’una ambiciosa campanya d’activitats que ha denominat ‘En setembre continua l’estiu a Moncofa’. I és que després d’uns mesos de juliol i agost de ritme frenètic d’activitats, el consistori l’ha tornat a fer ara amb 13 iniciatives culturals, lúdiques i familiars amb què dinamitzar l’activitat turística del municipi.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “creem una oferta complementària ideal perquè les persones que decidisquen passar estos dies amb nosaltres puguen gaudir d’un mes de setembre replet de possibilitats. Tenim un paradís natural que val la pena conéixer i que, al costat de l’espenta cultural, esportiva i lúdica que fem des de l’Ajuntament amb molt d’esforç, es posiciona com una destinació ideal per a gaudir d’estes últimes cuades de l’estiu”.

En eixe sentit, l’alcalde assegura que gràcies a l’esforç que s’està realitzant per dinamitzar el municipi amb multitud d’activitats durant tot l’any “Moncofa s’ha convertit en una caixa de sorpreses per a aquells que ens visiten per primera vegada per a passar l’estiu o simplement per a gaudir d’uns dies. Moncofa atrau cada dia més persones i això repercuteix en major riquesa per al nostre municipi”.

Així, ja durant estos dies i fins al pròxim 4 de setembre es podrà gaudir d’una meravellosa exposició d’art a la Sala María Sorolla, a càrrec de l’autor Juan González Alacreu. La part més cultural es completa amb quatre exposicions setmanals, a la Sala Plenamar, a càrrec de Francisco Royo, José Domingo Galera, Mª Dolores Delgado i diversos autors reunits sota una exposició col·lectiva.

Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Paella

Del 2 al 18 de setembre els restaurants de Moncofa oferiran uns suculents menús en els quals l’arròs i la paella seran els protagonistes. Talent posat a la disposició dels paladars més exigents per a continuar posant en valor la rica gastronomia que té el municipi a través d’un producte local de tanta qualitat com són els diferents tipus d’arròs, i en concret el de la paella.

Activitats familiars i per a xiquets

Entre les diferents activitats de la campanya ‘En setembre continua l’estiu a Moncofa’, destaquen també les dirigides als més xicotets de la casa. Concretament, l’espectacle familiar ‘El camí d’Abue i Ni’, que tindrà lloc el dissabte 10 de setembre i el parc infantil amb multitud d’activitats i castells inflables que es muntarà els diumenges 4 i 11.

Rutes senderistes i observació telescòpica

Conéixer els atractius naturals de Moncofa serà possible en les rutes senderistes programades en diversos dies. Així, el 2 de setembre tindrà lloc una ruta per la senda blava de Moncofa de 17 a 20 hores i el dimarts dia 6 a les 20.30 hores es durà a terme l’observació telescòpica ‘Lluna plena’ i a la nit, a les 23 hores, ruta nocturna ‘Moncofa, els orígens d’una vila’ amb eixida des de l’Ermita de Santa Maria Magdalena.

Més notícies d'interés