La X Fira del Llibre de Moncofa pren el passeig marítim

Del 28 al 30 de juliol se celebra, en la seua desena edició, la Fira del Llibre de Moncofa al passeig marítim d’este municipi castellonenc. L’Ajuntament de Moncofa convida, un any més, a residents i visitants a disfrutar d’una fira a vora mar amb horari de vesprada  de 18 a 00 de la nit. Una alternativa d’oci nocturn per a les nits caloroses d’estiu.

La Fira arrancarà el divendres 28 de juliol a les 19.30 amb la representació del teatre infantil Momo, adaptació del clàssic de Michael Ende.

Esta edició creix en nombre d’editorials i de llibreries presents i compta també amb la participació de distintes associacions. A més a més, és l’any amb major nombre d’escriptors i escriptores participants: es donaran cita més de 65 autors i autores tant autòctons com nacionals. Diferents espais acolliran activitats per a tots els públics: presentacions de llibres, contacontes infantils, tertúlies, recitals…

La Fira del Llibre de Moncofa s’ha convertit en un referent entre les activitats culturals de la província. Residents i visitants, lectores i lectors esperen este esdeveniment durant tot l’any per adquirir les últimes novetats editorials i trobar-se amb els seus escriptors i escriptores preferits.