La sala d’exposicions Maria Sorolla de Moncofa presenta la temporada 2024

  • La pintora Ana Llestín exposarà esta temporada juntament amb el pintor i escultor, també valencià, Miguel Vicens.
  • La pintura es barreja enguany amb presentacions literàries

La pintora valenciana Ana Llestín inaugurarà la temporada d’exposicions a la sala María Sorolla de Moncofa. A partir del 28 de juny, i fins al 28 de juliol, el públic podrà apreciar la varietat de mirades que Llestín, docent en la Universitat de Saragossa, ha sigut capaç de capturar en els seus llenços. Així doncs, la pintora farà gala a Moncofa de la seua abstracció pictòrica que arriba directament a l’espectador en un diàleg d’emocions, sensacions i comprensió únic.

De la mateixa manera, la segona exposició temporal estarà a càrrec del pintor i escultor, també valencià, Miguel Vicens Riera, que serà protagonista del 2 d’agost al 2 de setembre. Així, el talent de Vicens, reconegut àmpliament per la crítica i públic, es podrà apreciar durant el mes d’agost a la sala Sorolla, situada en la primera planta de l’Oficina de Turisme de Moncofa. La regidora de Cultura de Moncofa, Ilenia Begnozzi, ha apuntat que es tracta de “dos noms i estils que continuaran consolidant la reputació artística d’un espai cultural comissariat per Gabriela Alemany, el prestigi del qual és reconegut pel panorama artístic nacional”.

Pintura i literatura s’uneixen

Per a este estiu, la proposta artística barreja pintura i literatura. Així, en el marc de totes dues exposicions també s’ha reservat la jornada del 3 d’agost en la qual el protagonisme passa del pinzell a la ploma: el poeta i filòsof Julio García Caparrós, acompanyat ara pel seu fill Daniel Arana, docent i escriptor, presentaran respectivament els nous poemaris Raiz de brezo i Cantos del desarraigo, guardonat este últim en la dessetena edició del Premi Internacional Antonio Gala de Poesia, d’Alhaurín el Grande. D’altra banda, Alicia García Arana, filla i germana de Julio i Daniel, ha fet un treball d’il·lustració amb aquarel·les per a Raiz de brezo que també serà exposat.

Més notícies d'interés