La platja de Moncofa i les 4 banderes blaves obrin la temporada d’estiu

Les platges de Moncofa van iniciar dissabte la temporada estiuenca més esperada. Amb 4 banderes blaves, que recalquen la qualitat excepcional de les platges i el seu entorn per al gaudi i l’oci vacacional, el municipi de la Plana Baixa ha preparat tots els mitjans necessaris per a gaudir de l’estiu. El consistori, a finals de maig, va iniciar la instal·lació de diverses passarel·les amb accés directe des de la vorera fins a l’arena, garantint la facilitat d’entrada a totes les persones. D’altra banda, s’han instal·lat diversos merenderos repartits al llarg de la costa, oferint un espai recreatiu i de descans per a ús públic.

De forma més directa, les 5 platges de Moncofa (Pedra Roja, Grau, Masbó, Estanyol i Biniesma) comptaran amb servei de socorrista durant el període d’obertura de les platges. L’obertura es fixa a les 11 h i el tancament a les 19 h. “Hem repassat tots els punts per a tindre-ho tot llest en una obertura molt esperada al poble. Rebem milers de banyistes, famílies amb segona residència des de fa 50 anys i turistes en general que gaudeixen del Mediterrani a les nostres platges. Hem proveït de mitjans necessaris com banys, dutxes, passarel·les i hem refermat un servei de socorrisme diari. Fins al mes de setembre estarem preparats per a acollir el visitant”, ha explicat el regidor de Platges de l’Ajuntament de Moncofa, Francisco Alemany.

El full de ruta consistorial també compta amb l’atenció i dedicació a la platja canina moncofina, situada en la zona Belcaire. D’esta manera, banyistes podran comptar amb la mascota per a plans de platja a Moncofa, després de l’obertura d’este espai que també compta amb dutxa per a gossos.