La Generalitat reforça el Jutjat de Pau de Moncofa

La Generalitat Valenciana reforçarà el Jutjat de Pau de Moncofa amb un secretari judicial i un auxiliar administratiu. Així ho han donat a conéixer la consellera de Justícia de la Generalitat Valenciana, Elisa Ñúñez, el secretari autonòmic, Eduardo Ruiz, i la secretària autonòmica de Justícia, Cristina Gil durant la visita que han realitzat a les oficines del Jutjat de Pau de Moncofa.

Moncofa és una de les 5 poblacions de la Comunitat Valenciana que, en haver superat els 7.000 habitants, voran com es reforça el personal del Jutjat de Pau.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, que ha acompanyat la consellera i la directora general en la visita, ha destacat que així es millorarà el servei que es presta a la ciutadania per resoldre tota mena de tràmits relacionats amb el Jutjat de Pau. Així mateix, ha agraït a la Conselleria la celeritat en la posada en marxa d’este reforç de personal.

La nova dotació de personal suposarà, en la pràctica, facilitar l’accés a la justícia dels ciutadans i incrementar-ne la protecció jurídica, econòmica i social. Segons fonts de l’Ajuntament, el volum de treball s’ha incrementat considerablement en els darrers anys, multiplicant-se, per exemple, les notificacions per tres des del 2019 fins a l’actualitat, passant de 500 a quasi 1500. En la visita, a més de l’anunci, l’alcalde i l’equip de govern han pogut transmetre a la consellera la realitat i les necessitats del municipi en matèries relacionades amb les competències de la Conselleria de Justícia i Interior. Cal recordar que este departament també ostenta les competències d’emergències, prevenció d’incendis, processos electorals o atenció a les víctimes, entre d’altres.

Més notícies d'interés