La FBCV i Moncofa renoven la seva col·laboració

]L’Ajuntament de Moncofa i la FBCV han ampliat per una temporada més el conveni de col·laboració pel qual la localitat castellonenca continuarà sent punt de referència al bàsquet de formació, consolidant-se com una de les seus del Programa de Tecnificació.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, i el delegat de la Federació a Castelló, Raúl Blanco, han visitat el municipi i s’han reunit amb el vicealcalde de Moncofa, Jose Mª Andrés, i el president del CB Moncofa, Rogelio Porras, entitat que ha aconseguit en els darrers anys donar un impuls molt important a la pràctica del bàsquet entre els joves de la població.

A això s’ha referit durant la trobada el vicealcalde de Moncofa, que ha destacat el creixement que s’està experimentant dins del Club i ha mostrat la predisposició del consistori per seguir recolzant totes les iniciatives que contribueixin a que l’esport guanyi cada vegada més pes a la localitat.

Moncofa serà de nou aquesta temporada una de les seus en categoria Aleví del Programa de Tecnificació FBCV, el projecte esportiu que la Federació desenvolupa amb la col·laboració dels clubs per ajudar a la formació dels jugadors i jugadores que s’inicien a la pràctica del bàsquet . El Pavelló Municipal de Moncofa acollirà, per tant, un total de 15 sessions d’entrenament durant la temporada 2022-2023, un treball formatiu que es prolongarà fins a finals de maig i que es confia que continuï contribuint a impulsar el bàsquet en tots els àmbits.