En setembre també és estiu a Moncofa

  • L’Ajuntament programa gastronomia, exposicions, contacontes i activitats infantils

Setembre també és sinònim d’estiu a Moncofa. Hi arriben una sèrie d’esdeveniments i activitats que prometen entretindre i delectar a residents i visitants per igual. Des d’exposicions artístiques fins a jornades gastronòmiques i espectacles per a xiquets. D’esta manera l’Ajuntament consolida La Mar d’Activitats com un programa estival que s’inicia al juny i finalitza amb l’arribada de la tardor en el calendari.

Des de l’11 d’agost fins al 6 de setembre, la Sala Maria Sorolla es converteix en l’espai per a l’exposició d’obres de Blai Tomás.

De l’1 al 7 de setembre, els amants de la bona taula tenen una cita amb les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Paella que presenten una varietat de plats exquisits en els restaurants de la localitat.

A la Sala Pleamar de l’1 al 7 de setembre, es podrà gaudir de les obres de Laura Franch, mentre que del 8 al 14 de setembre l’artista convidat és Alfonso Giménez.

Moncofa no oblida els més menuts: el dissabte 2 de setembre a les 18.30 h, la plaça Na Violant s’omplirà de màgia amb un espectacle infantil. A més, els dies 3 i 9 de setembre, la plaça es transformarà en un món de diversió amb circuits d’inflables, futbolí, pintacares i molt més.

El dimecres 6 de setembre a les 19.00 h, es durà a terme un passeig nocturn per la vila. Esta activitat permetrà descobrir els aspectes històrics de la localitat gaudint de l’atmosfera única que ofereix la nit. El punt de partida és l’Ermita i promet ser una experiència educativa i enriquidora.

El dissabte 9 de setembre serà un dia ple de diversió en la plaça Na Violant. Des de les 17.00 fins a les 19.00 h, els més xicotets podran gaudir de futbolí, tobogans inflables i activitats com pintacares i globoflèxia. A més, a les 19.00 h Xa Teatre! Grands pujarà a l’escenari per a brindar una actuació que segurament encantarà a tota la família.

El cap de setmana culmina el diumenge 10 de setembre amb el contacontes infantil titulat Contes màgics. A les 18.30 h, en la plaça Na Violant, els xiquets tindran l’oportunitat de submergir-se en històries fascinants i deixar-se portar per la seua imaginació.

L’estiu a Moncofa està lluny d’acabar. Des d’exposicions artístiques fins a activitats per a tota la família, este mes ofereix una àmplia varietat d’esdeveniments que celebren la bona taula, l’art, la cultura i la diversió.