Els campions del Trofeu Federació de bàsquet de Castelló es coronaren a Moncofa

El pavelló municipal de Moncofa va acollir dissabte dos finals per a determinar els equips campions del Trofeu Federació que organitza cada any la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. El municipi de la Plana Baixa va vore coronar-se a dos conjunts provincials, després de sengles finals. A les 16 h es va disputar el primer partit entre el conjunt local, Kook Shop CB Moncofa, i Cooperativa Sant Josep Nules.

Al primer partit, corresponent a la categoria infantil masculina de Segona, li va succeir la segona final de la vesprada. A les 19 h va començar el partit que va enfrontar Clínica Ascires NBF Castelló i Cafos Basket Nules, relatiu a la categoria infantil femenina de primera.

D’altra banda, entre totes dues finals es van entregar els trofeus de campions de competicions sènior i júnior d’esta temporada. D’esta manera, van rebre els premis tots els conjunts campions i subcampions de grup de les competicions el sistema de competició de les quals no ha determinat la disputa d’eliminatòries i fases finals.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Moncofa, Arancha Igual, ha valorat que “en este municipi es respira bàsquet. Vam tindre la sort d’acollir una gran final i poder animar, a casa nostra, els joves del club que van lluitar per aconseguir un altre trofeu per al poble. El CB Moncofa és un planter d’excel·lents esportistes que també forma des del punt de vista humà, amb valors esportius. Any rere any, demostren que a través de l’esport millora la nostra societat. Un club que progressa amb els anys i ens espenta a acollir esdeveniments de gran repercussió provincial i autonòmica”.